MENU

Axiomed Solutions

Servicii integrate destinate utilizatorilor de tipul laboratoarelor clinice, anatomie patologica, spitale sau altor tipuri de laboratoare si institutii medicale

Despre Axiomed Solutions

Axiomed este o companie specializata in asigurarea de servicii integrate destinate utilizatorilor de tipul laboratoarelor clinice, anatomie patologica, altor tipuri de laboratoare sau institutii medicale ce apeleaza la tehnologii de ultima generatie.

Astfel, odata cu furnizarea unui produs, Axiomed implica in relatia cu clientii sai atat servicii de natura tehnica si care vizeaza sustinerea produselor ofertate, cat si servicii de consultanta financiara sau pentru organizarea laboratoarelor, facilitarea accesului la surse de finantare, servicii de consultanta pentru acreditarea laboratoarelor sau pentru implementarea sistemelor de management al calitatii.

Pentru ca nu ne lasam niciodata clientii neasistati incercam sa dezvoltam mai departe portofoliul de servicii oferite astfel incat sa sustinem actul medical si indirect pacientul sau beneficiarul final al acestuia.
Un lucru care ne-a preocupat inca de la inceput a fost sa includem in portofoliul nostru numai produse de inalta calitate, realizate de companii importante recunoscute pe plan international.

Aceste produse se adreseaza laboratoarelor clinice ,anatomie patologica sau altor laboratoare ce apeleaza la biotehnologii de ultima generatie. Astfel, noi oferim acestor laboratoare echipamente si instrumentar specific, reactivi si consumabile.

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este sa oferim clientilor un pachet de servicii si produse astfel incat imaginea noastra, produsele pe care le oferim sau serviciile asigurate sa devina sa devina pur si simplu Axiomed.

Valori

  • Satisfactia clientilor nostri

  • Calitatea produselor pe care le distribuim

  • Calitatea si satisfactia personalului nostru probitatea noastra morala

  • Relatiile cu clientii nostri

  • Relatiile cu furnizorii nostri

X